Pihatarvikkeet

Grillikatos Grika007

Rakenna oma grillikatos makusi ja tarpeidesi mukaan. Voit hankkia pelkän kehikon, josta sovellat omaan pihaasi ja makuusi istuvan version, tai hankkia täydellisen keskuksen kesän makuhetkiin.

Grillikatos Grika on nimensä mukaisesti katos, jonka sivuseinät ovat yläosastaan avoimet. Tästä syystä sen pystyttämiseen ei yleensä tarvita rakennus- tai toimenpidelupaa. Tarkista tämä kuitenkin oman kuntasi rakennusvalvontavirastosta. Grika007:n koko on 7 m2.

Runko

Grikan runko on pulverimaalattu teräskehikko. Se on ajaton ja turvallinen ja kestää Suomen sääolot vuodesta toiseen. Helposti koottavan teräsrungon ympärille voit hankkia lisäosia valikoimastamme tai toteuttaa omia ideoitasi.

Seinäelementit

Toisin kuin jotkut toiset markkinoilla olevat grillikatokset, Grika toimitetaan elementteinä eikä lautoina. Siksi sen pystyttäminen on helppoa ja nopeaa. Katoksen seinäelementtien alaosa on tehty pohjamaalatusta ulkoverhouspanelista. Voit maalata panelit muihin rakennuksiisi sointuviksi.

Katto

Runkotoimitukseen sisältyvät teräksiset kattotuet ja savukanava keskelle katosta. Katto rakentuu tukien päälle asennettavista säänkestävistä vanerilevyistä, joiden päälle voit puolestaan asentaa huopa- tai peltikatteen. Huopakatteen voimme halutessasi toimittaa asennusvalmiina muun toimituksen yhteydessä.

Katosta voit käyttää myös paviljonkina kalustamalla sen omilla puutarhakalusteillasi.

Penkit

Katoksen sisälle on saatavissa penkit katoksen viidelle sivustalle. Istumatilaa löytyy silloin jopa kymmenelle henkilölle. Penkkien rungot ovat teräksiset ja istuinosat höylättyä kuusilautaa.

Perustus

Perustusvaihtoehtoja on useita:
  1. kestopuukehikko, jonka voit rakentaa itse tai tilata valmiina (kuva alla)
  2. pilariharkoista rakennettava perustus, johon voit hankkia suoraan pilariharkkoihin asennettavat perustuskengät.
  3. valettu betoniperustus, johon voit hankkia valuun istutettavat perustuskengät
Perustustavasta riippumatta toimitamme mitat perustuksen rakentamiseksi omatoimisesti.


Pystyttäminen ja työkalut


Grika007:n kokoamiseen et tarvitse mitään erikoistyökaluja. Voit hankkia toimitukseen kaikki kokoamisessa tarvittavat työkalut, mutta automaattisesti ne eivät ole mukana.

Lisävarusteet: Kotakeittiö ja savustinuuni


Pyydä tarjous sähköpostitse asiakaspalvelu@helpin.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.